Ugrás a tartalomra

Cégismertető

Telekommunikációs rendszerek, tervezése, kivitelezése, karbantartása

A vállalat hatékony működése, a dolgozók teljesítmény növelése, mint cél leginkább integrált távközlési rendszerekkel érhető el.
Termékkínálatunkat elsősorban Bosch, Kapsch, Panasonic és Siemens digitális telefon alközponti rendszerek alkotják. Ezen rendszereket elsősorban kis- és középvállalkozásoknak, illetve több telephelyes, vagy több százas kommunikációs mellékigényű nagyvállalatok és intézmények számára ajánljuk.
A néhány fős , egyszerűbb megoldásokat kereső partnereink számára analóg Panasonic és Excelltel típusú telefon alközpontokat javaslunk.
A XXI. század kihívásának megfeleve komplex IP alapú telefon rendszereket is biztosítunk valamennyi ügyfelünk számára 1-10.000 portig.
Partnereink külön igényeihez igazított Call Center megoldásokat is telepítünk. 


Távközlési költség analízis, alternatív távközlési megoldások

Ezen szolgáltatásunk célja a távközlési költségek csökkentése. Mindezt elvégezzük vezetékes és mobil irányokban, valamint az adatátvitelre is. Az összes költségösszetevőt vizsgáljuk:

  • szolgáltatói szerződések felülvizsgálata
  • telefonálási szokások és struktúra átnézése
  • hálózat és műszaki berendezések vizsgálata

Közel 20 éves távközlési tapasztalatunkra támaszkodva állíthatjuk, hogy 20-40%-os megtakarítás elérhető még ott is, ahol költségtakarékosan bánnak a telekommunikációs költségekkel.


Gyengeáramú hálózattervezés

Szakembereink a gyengeáramú rendszerek tervezésének fázisában tanácsadással állnak a partnerek rendelkezésére. Vállajuk stukturált telefon hálózatok és optikai hálózatok, tűzjelző rendszerek szabvány szerinti kialakítását, tervezésének elkészítését.


Fővállalkozás, projekt menedzsment

Fővállalkozási tevékenységünk célja, hogy partnereink számára komplex megoldásokat szállíthassunk. Vállaljuk a teljes gyengeáramú rendszerek megvalósítását a tervezéstől a műszaki átadás-átvételig.
Mindezen tevékenységünk mellett az egyes részfeladatok megoldásánál projekt menedzseri tevékenységet is nyújtunk. Tapasztalataink szerint jelentős megtakarítást tudnak megbízóink elérni beruházásuk során ezirányú feladat elvégzésünkkel.  


Eseti hibajavítással és átalánydíjas karbantartással állunk valamennyi partnerünk rendelkezésére.
 

 

Cégadatok
Cégnév: BELL-TELECOM Kommunikációs Rendszereket Szervező és Informatikai Kft.
Cím: 8360 Keszthely, Rózsa u. 11/a
Telefon: +36-83-310-012
Fax: +36-83-310-012
E-mail: info@bell-telecom.hu
Adószám: 12594667-2-20
Közösségi adószám: HU 12594667
Cégjegyzékszám: 20-09-064824