Ugrás a tartalomra

Partnereink

eContest, IT rendszerek, Web szolgáltások, 1135 Budapest, Tahi utca 53-59.

Az EOX Kft. 2005-ös alapítása óta végzi nagyvállalati rendszerek tervezési, üzemeltetési feladatait, az alkalmazásfejlesztés területén pedig innovatív munkáival tett szert piaci elismerésre. Munkánk során folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy az adott informatikai trendek mennyire tudják költséghatékonnyá tenni partnereink életét. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a vállalatoknál lévő működések feltérképezésére és értelmezésére, a célunk a feltárt informatikai folyamatok hatékonyságának javítása. Gyakran előfordul a vállalatoknál, hogy olyan egyedi fejlesztésekre van szükség, mely az ügyfelekkel kapcsolatos egyedi értékelést, kommunikációt igényel. Ezen folyamatok értelmezésére, implementálására és kiértékelésére kész megoldásokkal rendelkezünk.

Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, melyet más konkurens szolgáltató cégek is igénybe vesznek, főként speciális rendszerekkel kapcsolatos területeken, de gyakran olyan problémákkal keresnek meg minket, melyek az új és élenjáró technológiai megoldásokra építenek.